Solceller

Solceller är mångsidiga och passar de flesta taktyper, vilket gör dem till ett idealiskt val för olika fastigheter. Denna investering betalar sig över tid genom lägre energikostnader och höjer fastighetens värde direkt efter installation.

Våra solcellslösningar

Vi på Greentech People vet att grön teknik skapar en mer hållbar framtid genom att minska miljöpåverkan och erbjuda förnybara energilösningar. Solenergi är framtidens teknik som redan är här! Vare sig du är en privatperson som vill minska ditt koldioxidavtryck och din elräkning eller om du driver företag och ser värdet i att investera i hållbar energi – vi har rätt solcellslösning för dig. Med vår expertkunskap och våra skräddarsydda lösningar hjälper vi både konsumenter och företag att ta steget mot en mer hållbar och ekonomisk energiframtid.

Vi har expertis på alla nivåer

Vår styrka ligger i vårt team. Hos Greentech People får du träffa dedikerade proffs på varje steg av din solcellsresa. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen – alltifrån noggrann planering, till installation, uppföljning och kundsupport. Vår kompetens garanterar att du får den bästa möjliga lösningen för dina behov.

Vi samarbetar med svenska leverantörer när det gäller material och utrustning. Att välja Greentech People innebär att du får kvalitet, hållbarhet och en djup förståelse för grön teknik och solenergi från olika typer av experter. Och självklart följer vi Arbetsmiljöverkets alla regler för att garantera en helt säker installation.

Så går det till (konsument)

Hos oss är du alltid i trygga händer.

Steg 1: Rådgivning
Först är det viktigt att vi förstår dina behov och önskemål. Därefter kan ett beslut tas och en gemensam plan läggas upp. Vid den första kontakten erbjuder vi personlig rådgivning där vi går igenom dina önskemål och svarar på alla dina frågor.
Steg 2: Platsbesök-Projektering
Nu är det dags att boka in ett platsbesök för att noggrant projektera och bedöma förutsättningarna för ditt hem eller din fastighet. Detta säkerställer att vi rekommenderar den bästa lösningen utifrån dina specifika förhållanden.
Steg 3: Skräddarsydd offert – på plats
Nu vet vi tillräckligt för att ge dig en skräddarsydd offert som innehåller alla detaljer om produkterna, installationen och den totala kostnaden. Vi går igenom allt från årlig avkastning till förbrukning och produktion på årlig basis.
Steg 4: Installation
När du känner dig nöjd med offerten sätter vi i gång. Vårt erfarna installationsteam ser till att allt installeras fackmannamässigt, säkert och med minsta möjliga störning.
Steg 5: Support och uppföljning
Vårt engagemang fortsätter även efter installationen. Vi finns här för uppföljning, support och för att svara på de eventuella frågor du kan ha. Vårt mål är att ge dig support inom 24 timmar.

För företag

Vi har en anpassad process för företag som tar hänsyn till de speciella krav och faktorer som kommer med större installationer och projekt.
Oavsett om det gäller solceller, laddstationer eller batterilösningar är vårt mål att erbjuda den mest effektiva och hållbara lösningen för ditt företag.

Vi vet att varje företag har sina egna förutsättningar och därför prioriterar vi personliga möten på plats. Med våra erfarna rådgivare och certifierade solcellsprojektörer kan du känna dig trygg i att vi kommer att erbjuda en skräddarsydd lösning som passar just ditt behov. Vi säkerställer att din övergång till grönare energi är sömlös, kostnadseffektiv och ger bästa möjliga avkastning på investeringen.

Har du frågor?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

För lantbrukare

Lantbruket står inför ständiga utmaningar när det gäller energiförbrukning och behovet av kostnadsbesparingar. Det finns flera anledningar till att solceller är en idealisk lösning för lantbrukssektorn. Här är några:

Om du överväger att satsa på solenergi i ditt lantbruk – låt våra experter vägleda dig genom processen. Från planering till installation, vi ser till att din investering blir lönsam och effektiv för ditt lantbruk.

Stora ytor
De flesta lantbruk har stora ladugårdstak eller obearbetade fält som är perfekta för installation av solpaneler. Denna tillgång till oanvänd yta kan omvandlas till en energiproducerande resurs.
Besparingar
Solceller ger omedelbar effekt på elräkningen. Med tiden kan dessa besparingar adderas, och investeringen i solceller betalar sig själv
Egen elproduktion
Med solceller på ditt lantbruk kan du bli din egen elproducent. Det minskar beroendet av externa energikällor och skapar verksamhet som i högre grad är självförsörjande.
Användningsområden
Den el som genereras kan användas för en mängd olika verksamhetsbehov: från att driva maskiner och bevattningssystem till uppvärmning av byggnader och förvaring av skördade grödor.
Miljövänlig verksamhet
Utöver ekonomiska fördelar bidrar solceller också till en mer hållbar och miljövänlig verksamhet. Det kan vara en värdefull marknadsföringspunkt för medvetna konsumenter.

För bostadsrättföreningar

Bostadsrättföreningar står idag inför stora utmaningar när det gäller att på ett effektivt och hållbart sätt ta hand om gemensamma byggnader och utrymmen. Våra specialanpassade lösningar för bostadsrättföreningar har flera fördelar:

Låt Greentech People vägleda er förening genom övergången till solenergi. Från inledande rådgivning till installation och efterföljande support, säkerställer vi att er investering gynnar varje medlem i föreningen.

Långsiktiga besparingar
Genom att övergå till solenergi kan föreningen dra ned på elkostnaderna. Trots den initiala investeringen kommer solpanelerna snabbt att betala sig själva och fortsätta att generera besparingar år efter år.
Ökat fastighetsvärde
Moderna energilösningar, som solceller, ökar inte bara effektiviteten utan också fastighetens marknadsvärde. Det är en investering som gynnar alla medlemmar i föreningen.
Miljöansvar
Föreningar som investerar i gröna lösningar tar ett viktigt steg mot en hållbar framtid. Det är också ett utmärkt sätt att stärka föreningens anseende.
Gemensam produktion
En bostadsrättförening med solpaneler kan generera el för gemensamma utrymmen som trapphus, tvättstugor och andra faciliteter. Överflödig energi kan även föras tillbaka till nätet, något som skapar ytterligare intäktsmöjligheter.
Skräddarsydda lösningar
Vare sig din förening befinner sig i en historisk byggnad eller i ett nybygge, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just er byggnads estetik och strukturella behov.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning