Om oss

Vår vision är tydlig: att leda vägen för en hållbar framtid. För att göra detta en verklighet, har vi satt samman ett dream team av industriledande experter.

Innovativ grön energi med kvalitet

Välkommen till vår värld av innovation och hållbarhet! Vi är ett team av passionerade entreprenörer med en rik bakgrund i olika affärssektorer. Vår gemensamma drivkraft har lett oss att förena våra kunskaper och erfarenheter för att skapa ett företag som är helt dedikerat till att forma framtiden med Grön Teknik.

Vår vision är tydlig: att leda vägen för en hållbar framtid. För att göra detta en verklighet, har vi satt samman ett team av industriledande experter. Varje medlem i vårt team har valts ut för sin enastående kompetens och sitt engagemang för innovation inom grön teknik. Vi har genomfört en omfattande rekryteringsprocess över hela Sverige, noggrant valt ut individer som delar vår vision och är redo att bidra med sin unika expertis. Som en del av vår tillväxtstrategi har vi stolt etablerat vårt huvudkontor (HQ) i Malmö under 2023. I mars 2024 tog vi ett spännande steg framåt genom att öppna nya kontor i Stockholm och Kalmar, vilket markerar en betydande utvidgning av vår närvaro och vårt engagemang för att sprida vår vision ytterligare. Vi planerar att fortsätta denna expansionskurs genom att öppna fler kontor i andra svenska städer under resten av 2024.

I vårt företag, som kanske är nytt i branschen, bubblar en kollektiv erfarenhet av åratal av framgångsrika projekt och djup branschkunskap. Vi är stolta över den erfarenhet och den passion som varje medlem bidrar med till vårt företag.

Men vår styrka ligger inte bara i vår erfarenhet och expertis; det är också vår vilja att personligen engagera oss med dig som gör oss unika. När du pratar med oss, kommer du snabbt att förstå inte bara vår kompetens, men också vår genuina önskan att erbjuda dig den bästa möjliga lösningen. Vi är här för att lyssna, samarbeta och skapa hållbara lösningar som du kan lita på.

Vi ser fram emot att dela vår resa med dig och tillsammans arbeta mot en grönare, ljusare framtid.

0 +

års erfarenhet

0

Avklarade projekt

0 K+

Lorem ipsum

0 K

Solpaneler installerade

Framtiden för grön teknik

Grön teknik avser en typ av teknik som anses vara miljövänlig baserat på dess produktionsprocess eller dess leveranskedja. Green Tech– en förkortning av ”grön teknologi” – kan också syfta på ren energiproduktion, användning av alternativa bränslen och teknik som är mindre skadlig för miljön än fossila bränslen.

Även om marknaden för grön teknik är relativt ung, har den fått ett betydande intresse från investerare på grund av ökad medvetenhet om effekterna av klimatförändringar och utarmningen av naturresurser.

Allt fler har börjat investera i grön och förnybar energi pga. de ökade energipriserna som råder i marknaden.

Vårt team

Adam Levine

CEO & Co-Founder

Boka en kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning