Gröna konsulter

Inom den snabbt växande greentech-sektorn är rätt rådgivning avgörande för att projekten ska bli framgångsrika. Vi har ett team av framstående konsulter redo att bistå med sin expertis inom olika områden av gröna teknologier.

Våra tjänster inkluderar

Hållbarhetsanalyser: För de företag eller organisationer som vill förstå sitt nuvarande klimatavtryck och identifiera möjligheter att minska det.

Energiutvärdering: Analys av energiförbrukning för att rekommendera de mest effektiva lösningarna, från solceller till vindkraft.

Projektledning: För att se till att ditt greentech-projekt implementeras framgångsrikt från start till mål.

Teknologirådgivning: Hjälper företag att förstå och navigera i de senaste teknologiska framstegen inom hållbar energi.

Strategisk planering: För organisationer som vill integrera gröna teknologier i sin långsiktiga affärsmodell.

Regelverk och compliance: Rådgivning kring rådande regelverk – och hur du säkerställer att det följs.

Vår sourcingavdelning är kärnan i vårt konsulterbjudande. Här matchas rätt kompetens med ditt specifika behov, något som säkerställer att du får bästa möjliga rådgivning för att ditt projekt ska bli verklighet.

Vi har expertis på alla nivåer

Vår styrka ligger i vårt team. Hos Greentech People får du träffa dedikerade proffs på varje steg av din solcellsresa. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen – alltifrån noggrann planering, till installation, uppföljning och kundsupport. Vår kompetens garanterar att du får den bästa möjliga lösningen för dina behov.

Vi samarbetar med svenska leverantörer när det gäller material och utrustning. Att välja Greentech People innebär att du får kvalitet, hållbarhet och en djup förståelse för grön teknik och solenergi från olika typer av experter. Och självklart följer vi Arbetsmiljöverkets alla regler för att garantera en helt säker installation.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning