Energilagring/stödtjänster

Energilagring/
stödtjänster

Solenergi med 25 års garanti med marknadens högsta effektivitet. Robust och högkvalitativ cellteknik.

Energilagring & balanseringstjänster

Hos Greentech People specialiserar vi oss på batterilagringssystem. Vi kan erbjuda skräddarsydda batterilösningar för både stora företag och privata bostäder. Våra batterier används främst för frekvensbalansering, men de är även effektiva som reservkraft vid strömavbrott och för lagring av solenergi.

Att välja rätt batteri görs smidigt med oss. Vi erbjuder en mängd olika storlekar och möjligheten att kombinera flera batterier. Tack vare vår erfarenhet och expertis, hjälper vi dig att navigera bland de olika alternativen. Vi fokuserar på dina specifika behov och önskemål för att skräddarsy den idealiska lösningen för dig. Detta kan innebära allt från att maximera användningen av solenergi till att säkerställa beredskap för längre strömavbrott.

Vad innebär balanseringstjänster?

Med elnätets ständiga förändringar växer efterfrågan på individuella batterier för att upprätthålla nätbalansen. Du har möjlighet att få ersättning för att göra ditt batteri tillgängligt för frekvensbalansering i det svenska elnätet.

Hos Greentech People ansvarar vi för installationen. Efter det hanterar nätleverantören allt det praktiska. De kan automatiskt ansluta eller koppla från batteriet vid behov, i syfte att justera elnätets frekvens. Din roll blir att tillhandahålla batteriet och i gengäld motta ersättning för det.

Vi har expertis på alla nivåer

Vår styrka ligger i vårt team. Hos Greentech People får du träffa dedikerade proffs på varje steg av din solcellsresa. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen – alltifrån noggrann planering, till installation, uppföljning och kundsupport. Vår kompetens garanterar att du får den bästa möjliga lösningen för dina behov.

Vi samarbetar med svenska leverantörer när det gäller material och utrustning. Att välja Greentech People innebär att du får kvalitet, hållbarhet och en djup förståelse för grön teknik och solenergi från olika typer av experter. Och självklart följer vi Arbetsmiljöverkets alla regler för att garantera en helt säker installation.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning