Laddboxar

Effektivisera laddningen av elbilar och laddhybrider på ett säkert sätt.

Vad är en laddbox ?

Laddboxar är generellt designade för att effektivisera laddningen av elbilar och laddhybrider på ett säkert sätt. De monteras vanligtvis på en vägg nära där fordonet parkeras, ofta under natten. Dessa laddboxar har förmågan att ladda fordonet snabbare än ett vanligt vägguttag, eftersom de är konstruerade för att hantera högre effekt.

Dessutom är de flesta laddboxar utrustade med inbyggda säkerhetsfunktioner. Detta innebär att strömmen inte släpps igenom kablarna förrän en korrekt anslutning är etablerad. Vissa modeller erbjuder även smarta funktioner som Wi-Fi, vilket möjliggör fjärrstyrning av laddningsprocessen via en smartphone. Detta kan inkludera att starta och stoppa laddningen eller att schemalägga laddning till specifika tider, som till exempel under natten.

Vid val av laddbox, överväg inte bara dina nuvarande behov utan även potentiella framtida krav. Om du planerar att uppgradera din elbil i framtiden, kan det vara en god idé att investera i en laddbox som redan nu möter dessa framtida krav. Detta för att undvika behovet av att byta laddbox i samband med att du byter bil.

Vi rekommenderar att välja en laddbox med avtagbar kabel. Det gör det enklare att både byta kabeln vid behov och att ta med den om det behövs. För installationen, se till att anlita en certifierad elektriker. Detta garanterar att installationen utförs korrekt och säkert.

Vi har expertis på alla nivåer

Vår styrka ligger i vårt team. Hos Greentech People får du träffa dedikerade proffs på varje steg av din solcellsresa. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen – alltifrån noggrann planering, till installation, uppföljning och kundsupport. Vår kompetens garanterar att du får den bästa möjliga lösningen för dina behov.

Vi samarbetar med svenska leverantörer när det gäller material och utrustning. Att välja Greentech People innebär att du får kvalitet, hållbarhet och en djup förståelse för grön teknik och solenergi från olika typer av experter. Och självklart följer vi Arbetsmiljöverkets alla regler för att garantera en helt säker installation.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning